Productverkoop.

Bij Pedicare Spies zijn verschillende producten te verkrijgen mbt voetverzorging.

Velco pedicreme. Een heerlijke verzorgende voetcreme met een menthol die snel intrekt. (Ook geschikt voor diabeten) 

75 ml €4,00

Mykosept spray van LCN heeft een antifungicide werking en is geschikt voor mycose (schimmel) nagels. Bij LCN Wilde Pedique Silver Plus Gel nagels adviseer ik u om deze spray te gebruiken zodat de werkzame stoffen microsilver en piroctone olamine actief blijven en dus een postief effect hebben of uw mycose nagels. 2 x daags sprayen op de nagels.

50 ml €11,00

Bunio (schapenvet). Zeer geschikt voor ernstige droge voeten, eczeem of psoriasis en hielkloven. Een dun laagje is al voldoende en verzorgen uw voeten en voorkomen uitdroging en zal uw huid zachter maken. Deze vette creme heeft een heerlijke menthol geur. 

250 ml €15,50

CNC Handcreme MicroSilver Hand Care Plus  (verzorgend en antibacterieel)

Deze snelintrekkende handcreme is geschikt voor de gebarsten, broze en pijnlijke huid. Hij heeft een regenererend effect op kleine wondjes en schaafwonden en versterkt de natuurlijke barriérelaag van de huid. Daarnaast verlicht deze handcreme pigment- en ouderdomsvlekken en voorziet de huid van vocht. Ook heeft deze handcreme een desinfecterende, antimicrobiële, ontstekingsremmende, antivirale en schimmeldodende werking. Met hydraterend hyaluronzuur. Het actieve ingrediënt niacine helpt pigment - en oudersomsvlekken aanzienlijk verminderen. 

50ml €12,90

 

Enkelbandjes €4,00

 

WOLkjes Voetwol grootverpakking €5,00 kleinverpakking €2,50

Merinowol is afkomstig van het Merino schaap. Merinowol is uitermate geschikt voor antidruk bij voetklachten door zijn absorberende werking, zachtheid en warmte regulatie. Merinowol jeukt in tegenstelling tot andere wol soorten niet wat irritatie voorkomt. Daarnaast zit in Merinowol lanoline die van nature een antibactiële werking heeft. Merinowol behoudt zijn werking ook wanneer deze nat wordt door transpiratie en kan dan ook de lichaamswarmte vasthouden. Tot slot ademt Merinowol beter dan katoen. Dit zorgt ervoor dat vocht beter verdampt en oververhitting wordt tegengegaan. Gebruik een royale pluk wol op de pijnlijke plek en doe daarover de sok. De wol kan 2 a 3 keer gebruikt worden.