Welke voetverzorging kan ik u bieden

In mijn huidige praktijk kan ik verschillende vormen van voetverzorging bieden.


Een basisbehandeling bestaat uit:

Het desinfecteren en inspectie van uw voeten, knippen van de  teennagels, nagelomgeving reinigen, overtollig eelt en/of likdoorn(s) verwijderen, ingroeiende en/of schimmel- en/of verdikte nagel(s)behandelen, nagels mechanisch afwerken, indien nodig eelt wegsnijden, eeltplekken mechanisch afwerken ,voetencrème aanbrengen.  

 

Een complete behandeling bestaande uit:

Voetonderzoek, blauwdrukken , anamnese en complete basis behandeling. Dit is vaak de eerste behandeling om een indicatie te krijgen van uw voeten en zo de juiste zorg en advies te kunnen bieden. Bij risico voeten wordt dit herhaald  i.v.m. gezondheidsrisico.

 

Een cosmetische behandeling bestaande uit:

Behandelingen als nagels lakken, het aanbrengen van Gel polish op  handnagels en voetnagels en natuurlijk ook hand– en voetmassage.     

 

Overig:

Ik ben gecertificeerd voor het behandelen van mensen met risicovoeten. Onder de zogeheten risicovoeten verstaan we o.a. problemen die zijn ontstaan ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, oncologie, ouderdom en verwaarlozing. Tevens kan ik specialistische technieken toepassen in mijn praktijk. Te denken valt aan: Antidruktechniek, Nagelprothesetechniek, Nagelreparatie, Nagelregulatie en Orthesiologie.